תפילות ולימוד לעילוי נשמת

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 26/03/08 20:16 יט באדר ב'

שאלה

בס"ד

למה צריך להתפלל ולומר משניות ותהילים לעילוי נשמת חיילים ואנשים (למשל נרצחי הפגוע בישיבה) שנרצחו על קידוש השם? הרי אומרים שהמתים על קידוש ה' מגיעים ישירות אל מתחת לכסא הכבוד והם קרובים לשכינה, אז למה צריך להתפלל לעילוי נשמתם אם הם הגיעו כבר למקום הגבוה ביותר שאפשר להגיע בעולם העליון?

תודה על הזמן והתשובה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום רב.
בעולם הבא, עולם הנשמות, יש אינסוף מדרגות על גבי מדרגות והתעלות על גבי התעלות. לכן כל דבר עוזר ותורם במשהו לעילוי נשמתם לש אותם צדיקים.
בברכה
אפי קיציס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן