תפילה

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 28/04/03 10:02 כו בניסן התשסג

שאלה

אני כל יום מחדש מתפלל באמונה שלמה וכל מפילת 18 לוקחת לי כ 10 דקות ואני מקים את כל המצוות כמו שצריך וחברים שלי כל הזמן קוראים לי רבי וזה... ואני לא יודע מה לעשות אולי להפסיק אבל אני לא רוצה משהו מושך אותי להמשיך ואני נתקל במצבים כמו: אומרים לי ישי {זה שמי} אתה בא לסרט היום וני אומר לא כי יש מנחה בשעה הזאת אז אומרים מה כל הזמן אתה מתפלל מנחה פעם אחת לא תתפלל אז מה יקרה והם צוחקים וקוראים לי דוסי וכל מיני דברים כאלה ... אז אם תוכל לתת לי את הצעתך אני ישמח מאוד מאוד .ישי

תשובה

ישי שלום,
המשך בדרכך זו וכך אתה מקיים כל פעם את ההלכה הראשונה בשו"ע (או"ח א,א) "ולא יתבייש מפני בני אדם המלעיגים עליו בעבודת הש"י.
בברכה וכל טוב
שמואל זעפרני