תפילה בחסידות

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 13/03/06 13:09 יג באדר התשסו

שאלה

שלום רב!

בפרקי אבות פרק ב' משנה י"ג כתוב: "אל תעש תפילתך קבע, אלא רחמים ותחנונים לפני המקום ברוך הוא..." ברצוני לדעת כיצד החסידות מתייחסת לכך?

תודה רבה!

ופורים שמח!!!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בעזה"י

שלום,

מנסיונים- אין דבר כזה "איך החסידות מתייחסת ל..."
אחד מיחודיה של החסידות היא הדרישה לקרא רבדים ונקודות מבט שונות אל תוך הכתוב...

אפשר ומומלץ לעיין בספרי חסידות שונים על מסכת אבות
("בית אהרון" על מסכת אבות לאדמו"ר מקארלין ופירושים רבים של האדמו"ר האחרון מחב"ד)

אבל חסיד אמיתי היה שואל אותך - מה אתה ורק אתה קורא ומבין מדברי ר' שמעון?

בברכה,
אור
צוות ישיבת צפת

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן