תענית שובבים תת

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 03/02/07 21:46 טו בשבט התשסז

שאלה

רציתי לדעת מה החשיבות של תעניות ב-ה-ב בימי שובבים תת?

האם כל אדם יכול להתענות בימים אלו?

ומה עלי לעשות אם ברצוני לצום באחד מהימים האלו- איך לקבל את התענית ומה ראוי לעשות ולחשוב ביום הזה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,
צריך לקבל את התענית במפורש.אפשר לעשות זאת במנחה לפני ע"י הנוסח המובא בסידורים.
ימים אלו מסוגלים לתשובה.אולם מן הראוי להמנע מצומות שפוגעים בת"ת ובסביבה בה אתה חי.
בברכה,
אריאל פריש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן