תחיית המתים

חדשות כיפה הרב אייל קרים 14/11/02 17:36 ט בכסלו התשסג

שאלה

שלום הרב, רציתי לדעת מה בעצם כל-כך טוב בתחיית המתים? הרי העולם הזה הוא רק פרוזדור לעולם הבא, ובעוה"ב הרבה יותר טוב מכאן, אז למה שהנשמות ירדו לכאן בחזרה לגוף בו שהו?

ואם יש גלגול נשמות, ואותה נשמה הייתה בכמה גופות-היא תחזור לכולם??איך אפשר??

מחכה לתשובה..

תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

סליחה על האיחור בתשובה.

צר לי אך אינני מבין בגלגולי נשמות.

אייל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן