שמות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 12/12/11 13:49 טז בכסלו התשעב

שאלה

שלום,

בעניין הוספת שם שני- האם ניתן להוסיף שם שני בניסבות רגילות, בלי קשר לרפואת האדם וכ"ו?

אם כן, כיצד ניתן לבחור שם מתאים?

אני לא רוצה לשנות את שמי, *-, אבל יש במהות נשמתי נטייה לעצבות ודיכאון ואני מרגישה כבר שנים שזה קשור לשמי.

בהתחלה אף רציתי להחליפו, אולם אני לא רוצה לשנות את עצמי לגמרי. חשבתי להוסיף **, ואז זה יהיה ** ** שיהיה לי כוח יצירה וחיות גדולה יותר.

תודה מראש

תשובה

שלום

אפשר להוסיף שם, והשם שציינת הוא בעל משמעות טובה.
לא השם עיקר אלא ההכרעה הפנימית שלך להוביל את חייך ולמשול בהם. קביעת זמן ללימוד תורה מעט בכל יום ותפילה, יכולים לחולל שינוי גדול בע"ה.

בהצלחה