שינוי שם

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 05/03/09 22:37 ט באדר התשסט

שאלה

בס"ד

שלום וברכה,שמי אמיל והשם שלי פשוט לא נשמע יהודי - עד עכשיו לא היו לי בעיות עם השם כי אם קראו לי ככה אז כנראה יש סיבה והכל בהשגחה פרטית אבל כששואלים אותי מה השם העברי שלי אני שותק ואין לי מה להשיב,כי זה השם היחידי שלי - זה ממש מצער אותי , אשמח לדעת אם ישנו איזשהו פתרון עבורי אם זה כולל שינוי או הוספת שם או שהאם אמיל זה שם מעולה לבחור יהודי ,תודה רבה..

תשובה

שלום וברכה,

מומלץ להתייעץ עם רב שמכיר אותך, ומבין בשמות, שיוכל להתאים לך שם שהולם אותך.

כל טוב,

גלעד
(המשיב אינו רב)