רעידת אדמה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 07/07/08 21:35 ד בתמוז התשסח

שאלה

שלום...

בזמן האחרון מראים בחדשות ללא סוף סכנה ממשית של רעידת אדמה שעלולה להתרחש בקרוב...ומלחמה עם איראן.... זה אולי ישמע מטומטם אך יש לי ילד ומאז ששמעתי את כל זה אני לא ישנה בלילות ומפוחדת עד מוות שתרחיש כזה עלול לקרות... יש לי פחדים שאני לא יהיה עם ילדי כשזה יקרה....שלא אוכל לעזור לו.... אני מפחדת וזה לא נותן לי לתפקד ולהמשיך חחים רגילים.....

מה לעשות ???? האם זה הגיוני שבשנה הקרובה תקרה רעידת אדמה שתהרוג יותר מכל מלחמות ישראל גם יחד?????????? אלוהים !!!!!!!!!!1 למה דברים כאלה אכזריים יכולים לקרות!!!!!!!!!??????????????..

לא יכולה יותר!! עזבתי את העבודה אני לא מצליחה לארגע!!!!!!!!אני לא שולחת את הילד למעון...איך שולטים בזה בבקשה עזרה........

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.

"אומה זו אין כוחה אלא הפה..."אמר בלק לבילעם .

גם רבותנו אמרו לנו כי * [כוחנו בתפילתנו.]!!

התפילה יכולה לשנות את הגורל יכולה לשנות או לעכב אפילו אם חס ושלום צריכה להתרחש רעידת אדמה..

בידך נימצא המפתח .אז במקום למות מפחד ...רוצי לבית הכנסת להשתתף בברכת כוהנים . פיתחי את פיך וליבך בתפילה להשם .
פיתחי את הכיס לעזור לעניים יתומים ואלמנות ואז השם יקיים את מה שהבטיח ..ואין לך ממה לחשוש...
(השם הבטיח כי, אם נישמור על החלשים שבחברה אז הוא ישמור עלנו.!!)

בברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן