ריקוד ללא מחיצה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 10/07/08 20:16 ז בתמוז התשסח

שאלה

כבוד הרב,

האם מותר לרקוד בחתונה ללא מחיצה כדי לשמח את הכלה? ומה עם בת מצווה?

קרה לנו פעם שאף אחת לא רקדה עם הילדת בת מצווה והיא הייתה ממש עצובה.. האם מותר לרקוד בכל זאת?

תשובה

בסד

שלום רב .
מה הבעיה לשים מחיצה בזמן הריקודים?
אפשר מיד לדבר עם המלצרים או איש מהקהל שיקבע עובדה וישים אפילו מחיצה משולחנות ...באופן שהרקודים של הבנות יהיו בקצה אחד ושל הבנים בקצה אחד ..העירק לא לביש את הכלה או כלת המצווה.

בבת מצווה יש לבקש מהגברים [שלא יפריעו לשמחה.].כן כן הם סתם נידחפו ..השמחה היא של בת המצווה והחברות והנשים במשפחה ..
אל תתבישו לדרוש את המחיצה כך שידעו בשמחות האחרות של המשפחה להציב מחיצה כדי שיהיה שמח...

בברכה