קרם לשיער בשבת..

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 09/10/06 20:56 יז בתשרי התשסז

שאלה

שלוםם!

יש לי בעיה דיי גדולה.. אני יודעת שבשת אסור למרוח דברים כגון קרם גוף קרם שיער.. שפתון וכו'.. בעייתי היא שהשיער שלי דורש הרבה מאודד קרם ואני חייבת ממש ממש חייבתת לשים קרם!!!! כי אם לא אני נראת ממש לא טוב..ובשבת אמורים להיות יפים..

עד עכשיו לא ממש הקפדתי על זה הייתי שמה קרם ותמיד הייה לי כזה ריגשות אשם אחרכך.. והחלטתי שאני ממש חייבת לחזור על זה בתשובה.. ולכן חשבתי על פיתרון מה לעשות ועליתי על משהו.. עכשיו.. מותר לי לערבב מים עם קרם(כמובן לפני שבת!!) ושממש הקרם יהייה נוזלי נוזלי כמו מיים.. ולשים אותו על השיער?!

אני אשמח אם תענו במהרה!!!!!!

תודה רבה רבה!

ימועוולללה=]

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

נוזל מותר במריחה בשבת.
ההגדרה של "נוזל" היא, שכאשר הוא בכלי, והופכים את הכלי, הוא נשפך מן הכלי.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן