קריאת תהילים

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 17/04/08 12:19 יב בניסן התשסח

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב ,

אני רוצה להתחיל לקרוא תהילים , אך אני לא יודע מה צריך לעשות ?, איך לקרוא ? ,האם יש ברכות מיוחדות ? , האם אפשר לבקש בקשות? ואיך עושים זאת ?.

אם ביכולתך לכתוב לי את כל התקנות , אשמח מאוד .!

תודה מראש ,

וחג שמח וכשר !

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
קריאת תהילים היא מעל התקנות , היא פורצת מהלב
אמנם יש מהמקובלים שממליצים שלא לקרוא בלילה, אך העיקר שמי שמעוניין יכול לקרוא ולהתפלל אף בלילה, אפשר לשלב משהו שלך, אפשר שלא, תעשה את מה שהכי מועיל לך לכוונה שלימה ואמיתית ובזכות זאת ה' יצילך מכל צרה וצוקה ומכל נגע ומחלה.
בברכת פסח כשר ושמח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן