צומות בהריון

חדשות כיפה הרב שי פירון 22/07/05 06:47 טו בתמוז התשסה

שאלה

בס"ד

שלום רב !

בט' באב אני יהיה בשבוע ה - 25 של ההריון.

במהלך ההריון אני מרגישה שאני צריכה לאכול כי אם אני לא אוכל אז אני מתחילה להקיאה ויש לי בחילות מאוד קשות, . מה אני צריכה לעשות ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלומות,

עקונית בט"ב נכון להחמיר וראוי לשכב במיטה.
אומנם, אם את מרגישה סבל גדול והקאות אזי שמותר לך לאכול. ראיתי בספר אוצר הברית חלק א' פ"א סי' ה' וכן בהליכות ביתה סי' כה סע' ב'שיש להתיר עקב חלשת הדורות.

מזל טוב,

שי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן