פרסומת פוגעת?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 24/11/05 12:44 כב בחשון התשסו

שאלה

שלום רב

ברצוני להביא בפנייך קטע וידאו שצולם בתוך בית כנסת. מדובר בבר מצווה של צעיר כשלאחר מספר שניות מתחילים לשיר ומבצעים פרסומת לאתר של על"מ, עמותה לנערים בסיכון. מצורף לינק לקטע וידאו - אבקש שתביע את עמדתך בנושא. אודה לך. לבירורים נא צור איתי קשר: 0507-959777

לינק לסרטון: http://www.yelem.org.il/yelem/yelem.wmv

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה
לא הבנתי עד תום את השאלה.
מדובר באמת בפרסומת חסרת טעם ומחללת דברים היקרים לנו מאוד.
זה סוג מסוים של גסות ואטימות לב.
כל טוב ושלא נדע

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן