פירסינג

חדשות כיפה הרב דוד צוקרמן 28/11/06 23:15 ז בכסלו התשסז

שאלה

שלום רב.

אני בחורה דתייה שמאוד רוצה לעשות פירסינג בצורת חישוק בשפה התחתונה מצד שמאל של הפה.

אני יודעת שיש עם זה בעיה הלכתית של צניעות,אבל אם כל פעם שאני אצא החוצה לרחוב אני אוריד את העגיל כדי שלא ייראו ואענוד אותו כשאני אהיה בבית כדי שרק אני אראה.האם ניתן לעשות עגיל?

תודה מראש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אני מפנה אותך לתשובות שונות שנכתבו על עניין זה באתר, כולל תגובות. קל למצוא במדור "שאל את הרב" חיפוש לפי "פירסינג", "צניעות".

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן