פירסינג בלשון

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 22/06/08 06:17 יט בסיון התשסח

שאלה

האם מותר לעשות פירסינג בלשון?

הפירסינג שאני רוצה לעשות זה לא בכדי למשוך תשומת לב מפני שאין ברצוני לצאת איתו ברשות הרבים, אלא רק בבית לעצמי, אני פשוט נורא אוהבת ולכן אם אין איסור מהתורה/ הלכה, אני לא חושבת שיש גם בעיה של צניעות כי במילא הכוונה שלי היא רק לעצמי, וכמובן להוריד אותו כשאני יוצאת לרשות הרבים, יש לציין שפירסינג בלשון גם לא ממש בולט,

אשמח לתשובה ולדיעת רב מוסמך

תשובה

אין בזה איסור , ונדמה לי שהשאלההיא במישור ההלכתי, אלא החברתי.
אני חושב שנכון להתייעץ , לא עם רב, אלא עם ההורים, ועם חברות טאו מדריכות יותר מבוגרות , שיוכלו לתת לך עצה מתאימה , לפי האופי והחברה שבה את חיה, האם זה טוב ומתאים או לא.