פחד מממ הריון

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 06/04/08 18:36 א בניסן התשסח

שאלה

שלום יש לי בעיה רצינית יש לי חבר כשלושה חודשיים ואנחנו מקיימים יחסי מין,שנינו בדת שומרים שבת ומנסים להיתחזק ביחד,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,אני יודעת שאנחנו לא נשואים וזה אסור אבל אם זה יתפס אנחנו רוצים להיתחתן ולהביא ילדים.בבקשה תעזרו לי!

תשובה

בסד

שלום רב
באמת יש לכם בעיה רצנית..
פשוט אתם התחיבתם בעונש "כרת"..שהוא אולי מיתה בידי שמים.!!למה לכם???אם אתם מענינים להתחתן ...?אז נו כבר,! למה למשוך?וכי חס ושלום אתם רוצים להתחתן בגלל ההריון??או חס ושלום אתם מעונינים שהנשמה של הילד תהיה פגומה????????
[למה אתם משחקים באש???]
אם הוא לא יכול להתאפק עכשיו אז הוא לא מתאים לך....!!
מה הוא יעשה אחר החתונה? וכי הוא יוכל להתאפק ולשמור טהרת המשפחה...?????או אולי את היא זוא שגורמת לעבירה?אז איך יהיה ההמשך?.

הפסקו מיד עם המשחק...חישבו ברצנות על החיים ??וקבלו החלטה אמיצה מתוך מחשבה.

(תגדי באמת ,אם יולד לך ילד מחוץ לנשואים וחלילה הוא יהיה פגום או חולה חס ושלום..והחבר יתנער ויגיד לך כי הוא לא מכיר בילד!!!
[מה תעשי??]
אני מדבר לטובתך!!

לדעתי הקטנה,[אם אתם מעונינין להתחזק,ולהתחתן בעזרת השם.. קבלו על עצמכם *
1. ללמוד יחד הלכות בכלל והלכות טהרה בפרט.!
2. להפגש עם רב\רבנית ליעוץ והכוונה .
3. להקפיד על איסור נגיעה.
4. ללמוד כי אפשר גם לתקן ..את מה שקילקלנו..
5. להבין כי החיים אינם משחק ילדים..
6. עשו לכם רב!!שינחה אותכם בכל ימי חיכם יחד לעד תצעדו לחיי האושר עדי עד.עם התורה והמצוות ולא נגדם.חלילה..

בברכה