פדיון הבן בלילה

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 24/08/09 18:20 ד באלול התשסט

שאלה

שלום,

לאשתי ולי נולד בן בליל חמישי כ"ד אב ב20:35, ואני חייב בפדיון. נשאלתי ע"י ההורים האם נוכל לקיים את הפדיון במוצ"ש כעבור 30 יום. לפי החישוב שלי יום הפדיון הוא ביום ראשון, האם ניתן להקדים למוצ"ש? יצויין ששאלתי רב בנושא,אבל טרם קיבלתי תשובה. אני שואל כאן כי שההורים (סבים) לחוצים לקבל תשובה בקרוב.

גדעון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אפשר וזה הזמן הטוב , לאחר שעת הלידה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן