נר נשמה

חדשות כיפה רבני כושרות 28/05/12 22:37 ז בסיון התשעב

שאלה

הם יש להדליק נר נשמה עבור כל הורה או שניתן להדליק נר אחד עבור כמה?

האם ניתן להשתמש בנר זה להעברת אש או שיש להדליק נר בנפרד?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה.
בעיקרון, נר לאחד נר למאה. אבל משום כבודם, נהגו להוסיף לכל אחד. כמו כן מותר להשתמש בנר הנשמה לצרכים אחרים כמובא במשנ"ב סימן קנד ס"ק נו. וגם כאן יש שנהגו מחמת כבוד המת להדליק נר נוסף לשאר הצרכים.

בברכה
כושרות

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן