נישואין או שירות לאומי?

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 01/06/09 14:59 ט בסיון התשסט

שאלה

שלום,

יש לי שאלה שממש מטרידה אותי!!

אני מאמינה באידאולוגיה שחייבים לתרום למדינה ואני חושבת שמי שלא תורם למדינה (שרות לאומי לבנות / שרות צבאי לבנים )זה באמת לא בסדר!

אבל חשבתי על משהו- אולי תרומתי למדינה תהיה גדולה יותר אם אנשא כבר עכשיו (18) בגלל שידוע לנו שהילודה של הערבים מאוד גדולה ויוצא שבעוד 10 שנים הערבים עוקפים אותנו במספר, וזה מאוד מסוכן! אז אם אתחתן עכשיו ולא אדחה את הנישואים שלי בשנה (כי אני כבר רוצה להתחתן!!) אז תרומתי תהיה גדולה יותר, באמת ה' יודע שאני מאוד אוהבת ילדים ואשמח לכ- 10 בנים . באמת אני לא יודעת, ברור מכאן שאם אעשה שירות אעשה אותו בלב שלם אבל בכל זאת האם זה בסדר לדחות נישואין (אשמח אם תענו לי על :במקרה וכן מצאתי את זיווגי ובמקרה שלא)

תודה רבה רבה

אביה

תשובה

שלום
מה הקשר לילודת ערבים, אנחנו מקימים משפחה ממניעים של קדושה וטהרה ולא מתוך תחרות עם הערבים שזה עניין לאומי ולא פרטי.
עלייך לעשות שירות לאומי ובמקביל לחפש חתן.
ברכה והצלחה