נישואיי אחייניתי בזמן שנת אבל על אבי

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 06/07/10 12:10 כד בתמוז התשע

שאלה

שלום,

אחייניתי קבעה חתונה לספטמבר הקרוב

בעודנו נמצאים בשנת אבל על פטירת אבינו.

כיצד ? מה עלינו לעשות???

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
שלום רב,
מי מההורים של הכלה שהוא אבל יכול להשאר בחתונה בתפקיד של מלצר וכד´
שאר הדודים יכולים להיות בחופה (כשאין נגינה בחופה) אבל לא יכולים להשאר באולם כאשר יש בו נגינה וריקודים. הם יכולים לשהות מחוץ לאולם (גם לאכול שם).
שלא תדעו צער

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן