מרגיש ריקנות

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 05/03/07 12:36 טו באדר התשסז

שאלה

שלום !

כבר זמן מה אני רמגיש בתוך תוכי ריקנות כל שהי אני לא יודע מה לעשות אם עצמי אחרי סבתא רבא שלי נפטרה ז"ל לא עבר שבוע גם סבא רבא שלי נפטר ז"ל הייתי בבית העלמין כשקברו את סבי ראיתי הכל והכל גרם לי למחשבות

שכמה שהבן אגם הזה עבר בחייו בעוד שאני רק ילד שאין לי דרך בכלל שאין לי כוונות מה הסיבות לחיות .. אני חושב בסדר אני חי לי לומד מתבגר אבל מה הלאה ?!לפעמים אני מרגיש בודד בעולם הזה יש לי חלומות אבל מי אמר שהם יתגשמו מה אני יכול לעשות להמשיך בחיים אם שימחה ולא ריקנות ולהגיד שזהו נמאס לחיות

אני מסתכל על סבא וסבתא רבא שלי וחושב איזה דרך עברו נולדו באותה השנה ונפטרו באותה השנה חיו ביחד 62 שנים אהבה ענקית וחושב לעצמי מה יהיה הלאה

אני צריך עזרהה

תשובה

בסד

שלום רב.

לכל בן אדם כאן בעולם,
ישנו תפקיד המוכר לכולם.
וכל אחד מרגיש בעצמו
מהו תפקידו ומה מטרתו.

כי כלל גדול קח לך ...["אין השם לוקח שום אדם לפני שסים את תפקידו."]
לכן [ימלא האדם את חיו בתוכן חיובי ,צדקות מעשים טובים תורה ותשובה.]
זו ורק זו היא מורשת האדם לדורות הבאים אחריו.!!
בברכה