מסובך לי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 27/07/09 23:11 ו באב התשסט

שאלה

בס"ד..

שלום.. מדברת שלי..

אהמ.. זה קצת מסובך.. אתה מבין-אני מסובכת.. אני לא אוהבת ת'אישיות שלי! אני בנאדם קנאי ברמות מטורפות.. אבל לא ברכוש או בדבר חומרי אחר אלא בחברה.. חברה שלי הכי טובה טובה.. אני מקנאה כשהיא עם מישי אחר.. ומתסכל אותי שאני אחרי יב' ואני עדיין בקטע הזה מבין?? הקנאה מוציאה את האדם מן העולם וכך גם הכעס.. ושני הרגשות האלה שולטים בי חזק! אני מנסה להרפות מהם! אך אני לא מצליחה את אותה ילדה שאני מקנאה כשהיא חברתי הטובה אני מתפללת אליה כל הזמן כשאני מתפללת מנסה להתגבר על הקנאה בדרך התפילה שיהיה לה טוב.. ואני חושבת שזה טיפה עוזר.. אבל עדיין זה לא רק הקנאה, הכעס.. אני לא שלמה עם עצמי משהו חסר לי כל הזמן ישבי אמונה ענקית לבורא עולם.. אני מרגישה שאני מאכזבת את כל מי שאני מכירה.. במיוחד את החברה הכי טובה שלי שהיא בנאדם ענק ואני רק עושה לה רע.. איך אני עושה לה רע? אני אומרת לה שאני מקנאה אני נכנסת לעצבים לפעמים מדברים קטנים שהיא אומרת ואני לא כזאת! עם אנשים אחרים אני הרבה יותר אני!! ואיתה אני לא.. ולמה זה קורה? הריי אני אוהבת אותך כ"כ היא הבנאדם הכי טוב עלי אדמות לפי דעתי!! תעזור לי לשמור על החברות הזאת.. תן לי ת'סוד.. אני שאלתי הרבה אנשים התייעצתי עם כולם כמעט אבל כולם נותנים לי תשובות כלליות ואני לא רוצה תשובות כלליות נאי רוצה תשובה מפורטת מה לעשות! אפילו תתן לי מסגרת של יום או משהו.. אני מרגישה שיש בי לפעמים שנאה כלפי אנשים ואני לא רוצה בזה! אני רוצה לאהוב את כולם כמו שאני אוהבת את היקרים לי!!! אני לא רוצה להיות עצלנית אני לא רוצה להיות בנאדם רע ואני פוחדת שאני לאט לאט מדרדרת.. אני לא מסופקת מכלום כמעט.. אפילו עככשיו ישלי עוד 100000 שאלות לשאול אבל אני עדיין לא מסופקת!! אני עושה חטא מסוים שאני מתביישת להגיד אותו.. חטא מאד גדול לפי דעתי.. ואני נכנעת ליצר כל פעם מחדש ואחרי החטא אני בוכה ברמות מטורפות מרוב חרטה.. זה מפחידד זה כל פעם עובד עליי מחדש כמה שאני אתחרט.. אני מאכזבת גם את בורא עולם.. לא נראה לי שהוא גאה בי במיוחד..! אני צכה עזרה איך לשנות ת'אישיות שלי!! בבקשה עזרו לי..! ואל תביאו לי רמזים או תשובות כלליות כי אני לא מבינה ואני לא אבין! אה ועוד דבר אני בנאדם שסבלנות לאאאאאאאא נמצאת אצלו!! זה עוד דבר מעיק!!!

בבקשה אני מקווה שה' ישלח לי את העונה לשאלות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסיעתא דישמיא.

ברכה ושלום!

אני חש מהשאלה שיש לך נשמה עם עוצמה גדולה,אשרייך!!
דעי לך שה, מזמן לך נסיונות לפי העוצמה של הנשמה שלך.
לנשמה קטנה יש נסיונות קטנים ולנשמה גדולה נסיונות גדולים.
מידת הכעס והקנאה הם בעצם שטח באישיות שלך שאת צריכה לעבוד עליהם בתוכך.
אם משהוא מכעיס אותך אצל החברה שלך או גורם לך קנאה אצלך..
סימן שיש משהוא חזק בתוכך שמתעורר ושקשור לאישיות שלך בלבד!
החברה היא רק הגורם המזמן שמראה לך על איזה שטחים את צריכה לעבוד מבחינת האישיות.
"כל מה שעובר דרך השכל שייך לך וכל מה שעובר דרך הלב הוא את!"
מידות הכעס והקנאה הם הנסיונות שלך ע'י הק'בה את צריכה לפגוש אדם שאת מעריכה שמבין בעניין עבודת נפש ושמכיר את אישיותך עמ'נ שיעזור לך להתמודד עם המציאות שבה את נמצאת.

דעי לך שגם אם חטאת הק'בה אוהב אותך מאוד מאוד מאוד וסולח לך בתנאי שהוא רואה שאת רוצה להתקדם בעבודת ה
חיזקי ואימצי.!
בברכה.
עוזיאל אליהו.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן