מסגרת להמשך התחזקות

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 21/04/07 23:16 ג באייר התשסז

שאלה

שלום!

אני כבר שנה מתחזקת, אני כיתה י"ב ואני צריכה להחליט מה אני עושה שנה הבאה.

כבר סגרתי שירות לאומי בירושלים אבל לא נראה לי שזה מה שאני רוצה כי אני רוצה עוד להתחזק ואמרו לי שזה לא ממש טוב.

חשבתי על מדרשה. ואני רוצה בעז"ה להתחתן עם ברסלבר, מה עליי לעשות? לאן לפנות?

אני לא חושבת שאורך חיים דתי לאומי מתאים לי כי הוא "חלש" מדי. אבל גם לא חרדי כי הוא "חזק" מדי. לאן???

תשובה

אני יכול להמליץ לך על מדרשת מעמקים בראשות הרב חיים לויק בירושלים שגם אני מלמד שם.
המדרשה נמצאת באזור גבעת שאול ליד מכללת טל.
בהצלחה רבה
ארז