ממזרות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 03/02/09 13:38 ט בשבט התשסט

שאלה

שלום לרב!

חשבתי על משהו וחשבתי על כל הפרטים לשאלה והם נראים לי בסדר,אבל כמובן יתכן שאני טועה

שאלתי היא האם אפשר לגרום לילדי ממזר כן להכלל בקהל ישראל ואף להתחתן עם ישראל, ע"י כך שהגוי יתחתן עם גויה,ואז ילדיהם יתגיירו ויהיו "חדשים"?שהרי גוי שנתגייר שתינוק דמי

אשמח לתשובה

תודה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

ממזר אסור להתחתן עם גויה.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן