מיקרוגל

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 09/09/08 18:27 ט באלול התשסח

שאלה

כבוד הרב,

תוכל להסביר לי איך מכשירים מקרוגל?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,

מכניסים כוס עם מים, מחממים אותם נזהרים שהכוס לא תתנפץ.
רצוי להכשיר את הפלטה עליה מניחים את האוכל, ורצוי להכניס רק אוכל מכוסה למקרוגל.
כל זה רק במיקרוגל ללא השחמה, כיון שהשחמה הופכת אותו לתנור ממש והכשרתו קשה יותר.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן