מחפש להתנדב באיזור גבעת שמואל

חדשות כיפה חברים מקשיבים 16/08/06 21:17 כב באב התשסו

שאלה

בס"ד

לכבוד חברים מקשיבים,

שלום רב!

יש לי בעיה אני קטן מדי בכדי להתנדב כל מי שבאתי אליו זה בשביל גדולים!

האם תוכל לעזור לי למצוא התנדבות מתאימה בשבילי.

באזור... בגבעת שמואל, סמוך לבני ברק!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אינני מכיר את גבעת שמואל מקרוב. ובקושי מעט מרחוק.

אני חושב שכדאי לפנות לסניף המקומי (עזרא, בנ"ע, אריאל) ולראות אם הם עושים פעילות התנדבותיות.

פירסמתי את שאלתך ללא ציון שמך ופרטים מזהים, זאת על מנת שאם יש מישהו שיודע מקומות התנדבות וכדומה לבחורים בין הגילאים 11-14 שיכתוב בתגובות.

תודה על היוזמה החשובה, והקב"ה מצרף מחשבה טובה למעשה.
שלמה,
shlomo@makshivim.org.il

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן