מחפשים מלמד לגרעין התורני באופקים.

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 21/11/06 10:52 ל בחשון התשסז

שאלה

בס"ד

שלום לרב,

ברוך ה', לאחר הסיוע הרב שקיבלנו מכם במציאת רב גרעין, אנו כעת מחפשים אחר מלמד לתלמוד תורה בשעות אחר הצהריים.

מדובר בסך הכל ביומיים בשבוע, שעתיים-שלוש בכל יום, ששכר מכובד מאוד(!) בצידם, עם אפשרות לשעתיים נוספות ביום שישי.

נשמח, כמובן, לקלוט גם אברך/זוג צעיר, שיוכל לעבוד כמלמד בחצי משרה.

באם הרב מכיר או יודע על מישהו משכמו ומעלה (בדגש על מידותיו), בעל גישה לילדים ויכולת להאהיב עליהם את לימוד התורה, נודה לך מאוד אם תוכל להפנות אותו אלינו.

אלרואי - 054-5913194.

נצח - 054-4570163

הרב אלי - 052-4317011

הרב איציק - 054-4886025

תודה רבה, ויישר כח גדול על עבודת הקודש הנאמנה!

תשובה

ב"ה

שלום.

אני מפרסם את בקשתך.
ויהי רצון שהקב"ה יצליח את דרככם ותראו ברכה בעמלכם
ימשוך השם עליכם חוט של חסד ותורתכם תהיה מגן וצינה עליכם ועל משפחותכם. אמן.

חזקו ואמצו!!!!

עוזיאל אליהו,

.