מאכל בלי הכשר של הרבנות הראשית

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 04/12/08 21:51 ז בכסלו התשסט

שאלה

בס"ד

שלום,

האם מותר לאכול מוצר שיש עליו הכשר והוא מחו"ל (והוא פרווה), אך אין לו אישור של הרבנות הראשית?

תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום רב.

[אין לאכל שום מוצר מיובא בלי אישור של הרבנות הראשית על כך,] גם אם יש עליו הכשר מרבנות בחו"ל .כי התגלו המון זיופים בנושא ובמיוחד ברבנויות בחו"ל.בברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן