כתיבה בסוכות לפסיכומטרי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/09/06 21:09 יט באלול התשסו

שאלה

בס"ד

שלום וברכה!

ידוע לי שאסור לכתוב בחול המועד אבל רציתי לשאול אם יש אפה להקל במקרים מיוחדים...כמו שלי.. בע"ה בקרוב אני מתחילה קורס לקראת הפסיכומטרי ,הלמידה לפסיכו' דורשת תרגול רב, כמובן שהשימוש בכתיבה הוא הכרחי ללמידה.

חול המועד היא תקופה ארוכה ואם לא אתרגל אני עלולה לא לעמוד בקצב המסעיר של הלימוד...

מה עושים במצב כזה?

תודה רבה!

ושנזכה לעלות לירושלים (ולא לעסוק בלימודי חול כמו פסיכומטרי בימים אלו של חול המועד...)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

עייני נא בתשובתי ב:
ללמוד לפסיכומטרי
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=13053
מותר לך לכתוב לצורך הלימודים כי זה נקרא "דבר האבד"
וזאת בתנאי שאם לא תכתבי את יכולה לשכוח .

עצתי -לא ללמוד למחן בחג!!לכי לטייל .זה הזמן. ואם לא עכשיו- אמתי?. קחי את המשפחה ולכי לברכת כהנים בכותל. סעו לבקר את בני המשפחה-ואם לא עכשיו -אמתי?

את יכולה להקדיש את היום שאחרי החג(איסור חג) ללמוד למבחן.שום דבר לא בורח .

ועייני גם בתשובתי "מה לעשות החול המועד" ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=13120

חג שמח,

עוזיאל אליהו,

.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן