כשרות כרובית וברוקלי

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/08/07 08:44 כא באב התשסז

שאלה

שמעתי שבניגוד לעבר, עכשיו אפשר להשתמש בכרובית וברוקלי קפואים של חברת בודק. האם זה נכון? ומה לגבי כרובית וברוקלי של עלי הבשור?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

כרובית וברוקולי של בודק ניתנים לאכילה, לא ידוע לי שיש עוד חברות שאפשר לאכול מהם כרובית וברוקולי.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן