כיתוב מילות קבלה על חולצות

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 31/10/06 17:12 ט בחשון התשסז

שאלה

לכבוד הרב שלום וברכה!

גיסתי לומדת עיצוב אופנה ובקרוב מאד ברצונה להדפיס חולצות עם כיתוב של אותיות הקבלה כגון "סאל" "מהש" וכדומה. נתבקשתי לשאול האם מותר לרשום את האותיות האלו על החולצות, ובמידה ולא האם האותיות יכולות להיות פגומות (כגון "סאל" ו2 קווים שחוצים את האותיות לרוחב) וע"י צורה זו יהיה אפשר לרשום את האותיות על החולצות?

אשמח לקבל תשובה מכבוד הרב

תודה רבה

יוחאי

תשובה

בסד

שלום רב.
יש בעיה עם כל האותיות העבריות בענין כניסה לנוחיות. זו דעתי אבל יש החולקים עלי, אכן אין באותיות הללו שום דבר מיוחד, אם זהוא לא צרוף של שם השם אז דינם כמו אותיות רגילות..
(מנין הם יודעים קבלה כדי לדעת מה הם צרופים של אותיות בקבלה ..?)
בברכה