כדורסל נשים

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 25/12/11 14:28 כט בכסלו התשעב

שאלה

שלום,

האם מותר להיות בחוג כדורסל נשים עם מאמן גבר כשאין אפשרות אחרת?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
לענ"ד זה לא תואם כלל את כללי ההלכה, האוירה, הסגנון הקשר האישי, התנועות להם הוא נחשף, זה לא מה שאמרו חז"ל ביחס להרחקה בין נשים וגברים, אמנם במציאות נחוצה מאד היה אולי כדאי להתפשר כגון מציאות ביטחונית או עקרונית, אך בעניני תחביב ראוי להזהר.
ברכה והצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן