כדורסל בשבת

חדשות כיפה הרב אורי ליפשיץ 17/01/10 18:41 ב בשבט התשע

שאלה

בס"ד

האם מותר כדורסל בשבת? תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שבוע טוב

עקרונית, משחקי כדור אינם שבתיים ואינם מתאימים לאווירת השבת. השבת מאפשרת לנו להיות נינוחים, ביתיים ורוחניים, ופעילות גופנית בכלל (ומשחק כדורסל בפרט) אינם עונים בד"כ להגדרות אלו.

לצד זאת, כשמדובר בילדים ראוי לחשוב על ההדרכה הנכונה מבחינה חינוכית, וחנוך לנער על פי דרכו.

כל טוב

אורי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן