ירקות כשרים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/02/07 12:25 יג בשבט התשסז

שאלה

לכבוד הרבנים שלום רב!

רציתי לדעת מאילו חברות ניתן לקנות ירק ללא תולעים ללא חשש כגון: פטרוזיליה, כוסברה,בצל ירוק?

תודה מראש וכל טוב.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד

על פי הנסיון והבדיקות הידועות לנו אפשר לקנות מחברת חסלט, עלי הבשור, וכן גלאט.

בברכת התורה והארץ
מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן