טענה נוצרית

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 06/12/11 06:03 י בכסלו התשעב

שאלה

בס"ד

שלום רב.

קראתי טענה נוצרית האומרת כי קיים דמיון בין משה רבנו ובין להבדיל אלף אלפי הבדלות ליש"ו הנוצרי.

הטענה היא כי כפי שמשה אמר "מחני נא מספרך" כלומר העדיף למסור את הנפש על עם ישראל כך להבדיל בין הטהור לטמא , אותו האיש מסר את נפשו כדי לכפר את החטאים של העולם על הצלב.

כיצד עונים על כך?

בתודה.

נ.ב

אני חושב שהתשובה ראויה לפרסום על מנת לעזור לאלו שנופלים לזרועותיהם.

בתודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

לא לכל שטות נוצרית צריך להתיחס. וכבר כתב הכוזרי על הדמיון הרב בין גוף האדם החי לבין בובות המגולפות המתות.
אין בר דעת שדמיון כזה יכריע את אמונתו.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן