חתונה

חדשות כיפה צוות בית המדרש אשכולות בלוד 24/09/10 14:12 טז בתשרי התשעא

שאלה

חג שמח ושנה טובה זה קודם כל יש לי שאלה אליכם והיא:בקרוב חברתי מתחתנת המליצו לה שהזמר בן סנוף יברכך את שבע הברכות בחתונתה, האם זה מקובל? הוא שמה יש עדיפות רבה שהרב יעשה זאת? בתקווה שתחזירו אליי בהקדם האפשרי.

בתודה מראש ושבת שלום שתיהיה לכם.

תשובה

שלום!

לרוב אכן נהוג לכבד רב (או רבנים) בשבע הברכות בחופה משום כבוד התורה. אך באופן עקרוני אין מניעה שיעשה זאת גם אדם אחר אם החתן והכלה חפצים בכך.
(וראיתי שהיו מקומות שכיבדו בשבע הברכות דווקא את חזן הקהילה, מה שדומה לרעיון שהעלית בשאלה)

מועדים לשמחה
יאיר