חלב נוכרי

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 18/03/11 10:13 יב באדר ב'

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב

האם מותר לי לתת מאכל המכיל חלב נוכרי למישהו שאני יודעת לפני שהוא לא מקפיד על חלב נוכרי למרות שהוא צריך?

תודה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד
שלום רב
מרנו הרב אליהו זצ"ל החמיר בזה מאד ואסר לתת מתנה זו לאף אדם מישראל כי לדעתו איסור זה של חלב ואבקת חלב נוכרי הוא איסור ממש המזיק לכל ישראל ואין להכשיל אף יהודי בזה.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן