חברי מנהל רומן

חדשות כיפה הרב חיים נבון 09/09/07 17:15 כו באלול התשסז

שאלה

לרב שלום

יש לי חבר שעומד להתחתן בחודש הקרוב עם חברתו. לאחרונה נודע לי שהוא מנהל רומן כבר כמה חודשים עם בחורה אחרת. (מגע, שאינו יחסי אישות) האם יש לחשוש למקח טעות בקידושין, שכן אם ארוסתו היתה יודעת לא היתה מתחתנת איתו לעולם?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וטוב.
מיקח טעות הוא הבעיה האחרונה של הבחור הזה. הוא עומד לאמלל את חיי אשתו - ואת חייו.
קח אותו מיד לשיחה רצינית, והבהר לו שיפסיק מיד את הרומן הסודי, או לחילופין שייפרד מארוסתו. הבהר לו עד כמה חמור ונורא המצב הזה. אם אתה לא יכול לעשות זאת, לחץ על מישהו אחר שידבר עמו.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן