התרת נדרים

חדשות כיפה הרב חיים נבון 30/10/07 11:36 יח בחשון התשסח

שאלה

שלום רב,

נשבעתי לפני ה' שלא אעשה מעשה מסויים ועשיתי אותו, האם עליי לעשות התרת נדרים? ואם כן, מהו התהליך?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וטוב.
התרת נדרים נועדה לצורך העתיד, ולא לצורך העבר. ובכל אופן, יש לברר מה בדיוק הנוסח שנקטת בו. אנא גשי לשם כך לרב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן