השתתפות בהגרלות כגון לוטו

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 16/07/07 14:32 א באב התשסז

שאלה

ברצוני לדעת מה יחס היהדות להשתתפות ההגרלות גדולות של מפעל הפיס ודומיהן שהסיכוי לזכות בהן הוא מיזערי ביותר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,
הדבר נתון במחלוקות הפוסקים האחרונים.
עיין שו"ת יבי"א ח"ז - חו"מ סימן ו, ובשו"ת משנה הלכות חט"ו סימן קע"ו.
בברכה,
אריאל פריש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן