השבת דבר- דחוף ממש!

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 13/06/07 22:22 כז בסיון התשסז

שאלה

שלום

קניתי מצלמה מהאינטרנט, שהשליח מביא לי את המצלמה אני פותח ורואה שזה לא אותה המצלמה שקניתי אלא מצלמה טובה יותר ויקרה יותר, מה עלי לעשות? להחזיר לחנות ולהגיד להם שהתבלבלו בין המצלמות והם צריכים להביא לי את המצלמה שקניתי או שאני יכול להשאיר אצלי?

בתודה

יובל שיינין

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

יש לפנות לחנות ולהודיע שבטעות הביאו לך מצלמה יקרה יותר ולא מה שהזמנת ולבקש להחליף.

בברכה,

חיים דב בריסק, צוות ישיבת הר עציון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן