הריון

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 29/07/16 15:13 כג בתמוז התשעו

שאלה

שלום, אני נשואה כבר 4 שנים ללא ילדים בשנה הראשונה נקלטתי להריון אך הייתה לי הפלה טבעית (לעובר לא היה דופק) אך הכל תקין אצלנו (עשינו בדיקות) רק המחזור החודשי שלי לא תקין הוא מגיעה פעם בחודשיים שלוש קשה לנו בתור זוג גם לקבל את זה שיכול להיות שלא יהיה לנו ילדים כלל איבדנו תקווה רציתי לשאול אם זה עוד משהו לעשות בקשר לזה

אשמח לתשובה בהקדם מכבוד הרב ....

תודה מראש !

תשובה

שלום
הכאב גדול ועצום.
לפני הכל צריך למצות את הבדיקות - אני לא יודע אם כבר עשיתם את זה, אבל אם עוד לא, אז בבקשה תתקשרו בהקדם למכון פועה - 02-6515050, ותתארו להם את מצבכם. לדבריהם, אין כמעט בעיה בתחום שאין לה פתרון.
אם הכיוון הזה כבר מוצה, תפני אליי בבקשה שוב
שבת שלום ובשורות טובות