הפסק טהרה

חדשות כיפה הרב חיים נבון 23/08/07 14:27 ט באלול התשסז

שאלה

אשתי נרדמה אמש לפני השקיעה והתעוררה 20 דקות לאחריה, היא היתה צריכה לבדוק "הפסק טהרה" וזאת לאחר יומיים של בדיקות כושלות.

אמרתי לה שתבדוק בכל אופן - חיובי.

אשתי קיבלה זאת ממש קשה ובכתה, מכיון שביום חמישי הבא אנו מוזמנים לחתונה, ובשבת מתארחים.

רציתי לדעת כיצד עלינו לנהוג? האם ניתן לאשר את הבדיקה שנעשתה לאחר השקיעה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אני מבין את מצוקתכם הקשה. למרבה הצער, כיוון שהבדיקה הייתה אחרי השקיעה, ואף אחרי צאת הכוכבים, היא לא עלתה ליום הקודם, אלא ליום הבא.
העצה היחידה שאני יכול לתת לכם היא להגיע מאוחר לחתונה, ולחשוב על תירוץ טוב.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן