הכותל המערבי

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 15/07/09 22:18 כג בתמוז התשסט

שאלה

שלום לרב!

מחר אני אהיה בירושלים וכנראה שאבקר בכותל המערבי.

רציתי לשאול אם אני צריך להגיד ברכות מיוחדות שאהיה שם או לקרוא פרקי תהילים מסוימים.

תודה מראש!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אין משהו מיוחד שחייבים לומר שם. יד דיון בפוסקים מי שלא היה שם שלושים יום האם צריך לקרוע גם בימינו את בגדו כשרואה מאזור הרובע יהודי את מה שקורה על הר הבית!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן