הכותל המערבי

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 24/06/04 16:06 ה בתמוז התשסד

שאלה

לכבוד הרב שלום!

שמי נריה שי ואני גר בקרית אתא.

שאלתי נוגעת בקשר לכותל שמתי לב לתופעה שחלה בכותל תופעה זאת אצל אנשים היא לא מיעוט

ראיתי שאנשים מניחים את הפלאפון שלהם על הכותל ומבקשיקים בקשה מה הקב"ה. רציתי לשאול האם זה מכובד לעשות מעשה זה?

בתודה נריה שי.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רבזה נראה כתופעה מגונה שאיני מבין את פשרה.ראוי לו לאדם שחפץ להתפלל שיעשה כן בעצמו אלא אם אינו יכול יבקש מחבירו שיתפלל עליו.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן