הוצאת ספר תורה

חדשות כיפה הרב רונן לוביץ 07/08/07 09:15 כג באב התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב,

שמתי לב שתמיד כאשר מוציאים ופותחים ספר תורה - אז כולם מרימים את הזרת לכיוון הספר ולוחשים משהו..רציתי לדעת מה הם אומרים באותו הזמן..

תודה רבה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אומרים את הפסוק: "וזאת התורה אשר שם משה לפני בני ישראל על פי ה' ביד משה".

כל טוב,
רונן לוביץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן