הדרכת כלות

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 12/05/06 13:34 יד באייר התשסו

שאלה

שלום רב,

רציתי לדעת היכן מדריכות הכלה מקבלות את הכשרתן,והאם ישנו זמן מסוים שעל המדריכה להיות נשואה לפני שהיא מכשירה עצמה להדרכת כלות?

אם ידועים לך פרטים בנושא,אשמח מאוד לקבלם..

בברכה ובתודה,

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום רב
אינני יודע לגבי כולם. מדריכות כלות של צוהר לומדות זאת במסגרת צוהר, ונבחנות. פרטים נוספים אפשר לקבל במשרדי צוהר. http://www.tzohar.org.il/nisuim_show.asp?id=5912
בברכה
אפי קיציס

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן