הדלקה בבית מלון

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 24/11/10 23:18 יז בכסלו התשעא

שאלה

שלום לכבוד הרב אני נוסע לשבת בחנוכה לבית מלון עם אישתי וילדי איך הדליק נרות חנוכה במלון אנחנו ספרדים אם זה משנה במוצאי שבת אנחנו חוזרים לישון בבית הורי איך נדליק שם או נסתמך על הורי שמדליקים? תודה רבה

תשובה

בסד
שלום רב
הדלקו את החנוכיה בלובי של המלון לפני הדלקת נרות שבת,(ולאחר תפילת מנחה).היות ואין המלון מאפשר להדליק בחדרים מחשש דלקה חלילה.
במוצאי שבת אתם יכולים להדליק אצל ההורים,אבל רצוי להדליק במלון ואחר כך לצאת(כמובן להשתדל להיות זמן מה ליד הנרות )לשיר ולספר ממעשה נסיי חנוכה .
בברכה