הבדל בין אדם לחיה

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 04/03/09 15:50 ח באדר התשסט

שאלה

שאלה מוזרה:

מדוע אצל כל מיני החיות הזכר הוא המין היפה יותר, שמתאמץ להתייפות למען הנקבה בזמן החיזור, בעוד אצל בני האדם זה להיפך (ויסלחו לי כל הפמינסטיות) האישה היא המין היפה והיא זו שמתיפה ואף מצווה להתייפות למען הגבר?

מקווה לתשובה...

תשובה

שלום
הזכר אינו ניפה יותר אלא המרשים יותר, וכך אצל בני האדם, הזקן, הגובה ומסת השרירים, נותנת חזות יותר בולטת לגברים, זה שהתהפכו היוצרות ואנו מנסים להידמות לנשים בגילוח הפנים ושאר יפיופים, זה לא נכון לא טבעית ולא הילכתית.
ברכה והצלחה