האם אנחנו מתאימים ?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 04/03/09 09:51 ח באדר התשסט

שאלה

ב"ה

שלום רב!

רציתי לדעת האם אני צריכה לשנות את השם שלי כיוון שקיים אצלי קושי בלימודים למרות המאמצים ובנוסף רציתי לדעת האם אני מתאימה להיות בת זוג לבחור בשם .... שנולד בתאריך ..... אני .... ותאריך הלידה שלי הוא ....

תודה מראש, ס.

תשובה

שלום וברכה

אנחנו לא מאמינים בחשיבות של שינוי השם.
להפך,
החשיבות העליונה היא בבחירה החופשית הטובה, ובהחלטה שלך להיות צדיקה יותר, גומלת חסדים יותר, ועושה טוב לבריות ונחת רוח לאבינו שבשמיים.
זה נכון גם לגבי תאריכי לידה.
אין לכך כל חשיבות בנישואין. הדבר החשוב ביותר הוא האם אתם טובים האחד לשני, מוציאים כל אחד מהשני את הטוב שיש בו, ומרגישים כי ביחד תוכלו לבנות בית בריא, קדוש נאמן וטהור בישראל.

כל טוב והרבה שמחה